De Ondernemer

Welkom bij Mobi Clothes. Op deze pagina zal ik mij persoonlijk voorstellen als de ondernemer van dit kledingmerk. Mijn naam is Matthijs Weterman en met mijn 24 jaar jong ben ik gestart met het opzetten van Mobi Clothes. Dit om een steentje bij te dragen aan de verandering van de kledingindustrie en daarnaast iets voor de Nederlandse maatschappij te betekenen. 

Waar komt mijn interesse in de kledingindustrie vandaan? Ik had al een tijdje het idee om een bedrijf op te zetten wat een meerwaarde zou creëren voor een derde partij. Binnen mijn opleiding Sportkunde is veel aandacht voor de sociaal-maatschappelijke waarde van sport. Het viel mij hierin op dat er nog veel mensen zijn in Nederland waarvoor het niet vanzelfsprekend is om te kunnen sporten. Hier wilde ik wat aan doen. 

Maar dan ga je, je goed inlezen in de kledingindustrie en dan kom je er pas achter wat voor negatieve impact de kledingindustrie eigenlijk heeft op het milieu en voor het grootste deel van de arbeiders die werkzaam zijn in de kledingfabrieken. 

Met dat in gedachte besloot ik om te starten met een eerlijk kledingmerk, wat bijdraagt aan de Nederlandse sport voor mensen waarvoor sport niet vanzelfsprekend is. 

info@mobiclothes.com

BTW nr.: NL002338298B26

KvK nr.: 74755706